5 bijzondere wellness faciliteiten

Ontdek de wereld van wellness

Eigenlijk zijn alle faciliteiten bij een wellness locatie bijzonder. Toch zijn er soms een paar faciliteiten bij, die net iets specialer zijn. Tijd om de mooie wereld van wellness te ontdekken en op zoek te gaan naar 5 bijzondere faciliteiten.

1. Ijsgrot

ijsgrot_mini

Foto: Zwaluwhoeve

Naast het opwarmen, is ook het afkoelen net zo belangrijk. Nu kun je natuurlijk gewoon in een bad afkoelen, maar deze speciale ijsgrot is wel heel bijzonder. Door deze afkoeling, wordt je bloedsomloop gestimuleerd. In de ijsgrot van de Zwaluwhoeve, kan je jezelf zelfs met crushed ijs inwrijven! Bekijk alle wellness locaties met een ijsgrot.

2. Tibet massage

Vitalia-Beauty-Wellness-5-600x400
 Foto: Vitalia Beauty & Wellness

De tibet massage, afkomstig uit Tibet, is een speciale vorm van de traditionele massage. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van kleine Himalaya steentjes in warme, kleine pakjes. Met het toegevoegde Dode Zeezout en etherische oliën, zorgt deze massage er voor dat je lichaam weer in balans is en je huid weer glad aanvoelt. Kijk hier waar ze nog meer een Tibetaanse massage aanbieden.

3. Duin sauna

duinsauna_mini

Foto: Elysium

Wat deze Duin sauna bijzonder maakt, is de plaats waarop deze sauna gebouwd is. Deze sauna van Elysium, ligt verscholen in de duinenrij. Hierdoor is de speciale vorm van deze sauna ontstaan, wat zorgt voor de warme en de rustgevende sfeer.

4. Zoutwater bad

zoutwaterbad_mini

Foto: Veluwse Bron

In dit bad kan je naast afkoelen, ook heerlijk blijven drijven. Door het zout voel je je even gewichtloos en hoef je even een moment helemaal nergens anders meer aan te denken. Bij de Veluwse Bron hebben ze zelfs een groot zoutwater bad en dit bad helpt ook nog mee aan de ontgifting van je lichaam. Ontdek welke locaties nog meer een zoutwater bad aanbieden.

5. Bioscoop sauna

Filmsauna-binnen

Foto: Thermen Holiday

Een bijzondere ervaring, dat moet het wel zijn in een bioscoop sauna! Misschien raak je normaal snel verveeld in de sauna en weet je niet meer wat je moet doen? Nu kan je rustig een film kijken, terwijl je lichaam aan het werk is om alle afvalstoffen af te voeren! Met een temperatuur van tussen de 50 en 60 graden Celsius, is de sauna goed vol te houden tijdens de komedie of natuurfilm. Bekijk hier alle andere wellness locaties met een bioscoop sauna.

Bekijk hier alle wellness locaties en ontdek nog meer bijzondere wellness faciliteiten!


Deel dit bericht op social media: