De 4 leukste Moederdag tips!

Geef je moeder een ontspannen cadeau!

Op zondag 10 mei is het Moederdag! De dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten voor alles wat zij voor jou doet. Verras jouw moeder aanstaande zondag met een heerlijk ontspannen cadeau en laat zien hoe zeer je haar waardeert. Wij hebben de 4 leukste Moederdag tips voor je verzameld!

1. Dennenmarken Beauty en Wellness

Dennenmarken-Sauna-Beauty-2-Vind-Wellness-700x184

Foto: Dennenmarken Beauty en Wellness

Reserveer voor je moeder het Moederdag arrangement en krijg zelf een gratis dag-entree! Naast de koffie met gebak die je moeder krijgt, heeft zij ook de keuze uit een gezichtsbehandeling of een ontspanningsmassage. Kom zelf ook heerlijk tot rust en geniet samen van dit dagje weg. Bekijk hier het arrangement en leg je moeder volledig in de watten.

2. High tea bij Beauty Sauna Peize

Beauty-Sauna-Peize-Vind-Wellness-599x400

Foto: Beauty Sauna Peize

Samen bijkletsen onder het genot van een kop thee en allerlei lekkere hapjes. Aanstaande zondag kun je bij Beauty Sauna Peize samen met je moeder genieten van een heerlijk verzorgde high tea. Daarnaast mag je ook gebruik maken van alle saunafaciliteiten, scrubzout, shampoo en douchegel. Hebben jij en je moeder wel eens een opgiet- of klankschaal sessie meegemaakt? Pak dan nu je kans, want dit zit ook bij het arrangement inbegrepen. Bekijk hier de actie.

3. Elysium

Elysium-Vind-Wellness-600x400

Foto: Elysium

Happy Days bij Elysium! Bezoek op Moederdag, Elysium en ontvang een gratis entree voucher voor een volgend bezoek! Neem de printbon mee tijdens je bezoek, zodat je de volgende keer helemaal gratis kunt komen genieten. Geniet hierdoor dubbel samen met je moeder. Na Moederdag maar weer snel een afspraak samen maken en heerlijk ontspannen. Kijk hier voor de actievoorwaarden en printbon!

4. Wellness Center de Bronsbergen

bronsbergen-2-700x194

Foto: Wellness Center de Bronsbergen

Bij Wellness Center de Bronsbergen geniet je samen met je moeder van een heerlijk arrangement inclusief een lunch of diner. Kom eerst helemaal tot rust in de sauna en verwen daarna je inwendige lichaam met een 2-gangen etentje. Bij aankomst ontvang je een kop thee of koffie en laat het ontspannen maar beginnen.

Ben je op zoek naar een andere locatie die dicht bij jullie in de buurt is om je moeder te verwennen? Bekijk dan hier alle wellness locaties.


Deel dit bericht op social media: