De sauna van de toekomst

Sauna van de toekomst

Het liefst maken we allemaal zo vaak mogelijk gebruik van de sauna. Na een dagje op het strand gewandeld te hebben, na een lange werkdag of gewoon meteen vanuit je bed genieten van de warmte van de sauna. In de toekomst zullen steeds meer mensen genieten van het gebruik van de sauna en de bijkomende voordelen. Met de sauna van de toekomst kun je gemakkelijk gebruik maken van de sauna, wanneer je maar wilt.

Het ontspannen is een belangrijk onderdeel van de levensstijl en we dromen allemaal om zo’n heerlijke sauna thuis te hebben. Indien je niet de ruimte hebt voor een sauna, is daar nu iets op gevonden! Een uitschuifbare sauna. Deze sauna neemt weinig ruimte in beslag en zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van de warmte en ontspanning.

Met slechts één druk op de knop kun je de sauna in en uitschuiven. Als deze is ingeschoven, neemt deze slechts 60 cm diepte in beslag. Dit is ongeveer even diep als een kast. Zodra je deze uitschuift, kan deze 1,60 meter diep worden. Van een wandkast naar een sauna in slechts één druk op de knop dus!

Benieuwd naar hoe de sauna zich uitschuift? Bekijk dan het filmpje van Gervi!

Ga je toch liever naar een wellness locatie buiten de deur? Bekijk dan alle wellness locaties.


Deel dit bericht op social media: