Koninklijke wellness acties

Royaal genieten tijdens Koningsdag

Aankomende maandag 27 april is het weer zover, Koningsdag! Voor vele een groot feest, maar misschien wil jij het deze Koningsdag wat rustiger aan doen. Wat dacht je er van om deze dag ongestoord te kunnen genieten bij een van de wellness locaties? Om deze dag ook op de wellness locaties een feestelijk tintje te geven, hebben een aantal locaties leuke acties klaarstaan! Speciaal voor jullie hebben wij de top 5 Koninklijke wellness acties op een rij gezet.

1. 48% korting op entree bij Elysium

Elysium

Foto: Elysium

Koning Willem Alexander viert dit jaar zijn 48e verjaardag! Om dit te vieren, geeft Elysium op 27 april 48% korting op dagentree! Daarom betaal je deze dag slechts €16,89 in plaats van €32,50! Let op: Bij Elysium is 27 april badkledingdag. Reserveer hier alvast uw Koninklijke plek.

2. De Oranje Special van Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Foto: Thermen Bussloo

Kom op 27 april royaal ontspannen bij Thermen Bussloo en maak gebruik van De Oranje Special! Entree, een uitgebreid lunch buffet en de keuze tussen een ontspanningsmassage of gezichtsbehandeling voor slechts €69,95! Tijdens een bezoek tussen 24 en 27 april kun je profiteren van vele extra’s. Je krijgt een persoonlijke rondleiding, gevitaliseerd drinkwater en gratis gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout. Daarnaast biedt Thermen Bussloo meer dan 25 belevenissen per dag! Ga jij voor een opgieting, meditatie of een verwenritueel? Bekijk hier de actie en reserveer!

3. Twee voor de prijs van één bij Thermen Houten

Thermen Houten

Foto: Thermen Houten

Bij Thermen Houten kun je op Koningsdag met zijn tweeën genieten voor de prijs van één! Hier vier je de verjaardag van Koning Willem Alexander in alle rust en in ontspannen sfeer. Wie neem jij mee om samen te genieten? Beslissen op het laatste moment kan ook nog, want reserveren is niet nodig! Bekijk hier de actie van Thermen Houten.

4. Hamam Koningsarrangement

hammam het oosten

Foto: Hamam Het Oosten

Bij Hamam Het Oosten kun je kiezen voor het Hamam Koningsarrangement! Koop je de deal nu, dan betaal je slechts €79,- in plaats van €99,-. Je krijgt hiervoor 2x een heerlijke scrub en inzeep massage en je mag, zolang je wilt, gebruik maken van alle faciliteiten zoals sauna’s, stoombad, whirlpool, restaurant en tuin! Let op, badkleding is verplicht! Koop hier je coupon en geniet 27 april bij Hamam Het Oosten.

5. Betaal slechts €12,50 voor entree bij Sauna Soesterberg

soesterberhg

Foto: Sauna Soesterberg

Bij Sauna Soesterberg betaal je op 27 april €12,50 voor entree! Kom dus extra voordelig genieten. Om het nog iets feestelijker te maken, zijn er ook oranje tompoezen van de banketbakker! Een heerlijk, ontspannen manier om de verjaardag van onze Koning te vieren. Reserveer nu en geniet op Koninklijke wijze bij Sauna Soesterberg.

Naast deze acties, zijn er ook een aantal wellness locaties gesloten op 27 april. Controleer dus van te voren of jouw favoriete locatie open is! Deel na een bezoek aan een van de wellness locaties jouw ervaring door een recensie te plaatsen op VindWellness.


Deel dit bericht op social media: