Lichaamspakking

Geef je lichaam een nieuwe energie met een lichaamspakking!

Je huid en lichaam verwennen kan op verschillende manieren. Een van die manieren is een lichaamspakking. Met deze pakking geef je jouw lichaam weer een opkikker en nieuwe energie. Een lichaamspakking is ook aan te raden in combinatie met een saunabezoek. Na een dagje genieten kun jij er weer vol met nieuwe energie tegenaan! Lees hier de werking en de voordelen van een lichaamspakking!

Werking lichaamspakking

Vitalia Beauty & Wellness 4

Foto: Vitalia Beauty & Wellness

Een lichaamspakking zorgt er voor dat er afvalstoffen worden afgescheiden. Bij een behandeling met een lichaamspakking wordt er eerst een verwarmde pakking op het lichaam aangebracht, waarna het lichaam wordt ingewikkeld in folie. Je lichaam wordt vervolgens verwarmd door middel van een warmtedeken, waardoor de werking van de pakking wordt versterkt. Dit bevordert daarnaast ook de ontslakking. Deze pakking moet vervolgens 20 minuten intrekken, waarna de overtollige pakking wordt verwijderd en de huid wordt ingesmeerd met voedende crème. Je hebt verschillende soorten lichaamspakkingen, waaronder een Algen-, Lavendel- of een Chocolade pakking.

Voordelen lichaamspakking

De Parel 3 - Vind Wellness

Foto: De Parel

Een lichaamspakking kent vele voordelen en het resultaat is direct voelbaar! Door deze behandeling krijgt het lichaam weer nieuwe mineralen aan de huid toegevoegd. Hierdoor krijgt je lichaam een echte oppepper. Laat alle afvalstoffen je lichaam verlaten en voel je weer als herboren!

Ook een lichaamspakking uitproberen? Bekijk hier welke wellness locaties deze behandeling uitvoeren.


Deel dit bericht op social media: