Opening Huize Hölterhof

Na bijna drie jaar is het weer zover: Huize Hölterhof is weer open. Op zaterdag 9 januari 2016 werden de deuren van dit vernieuwde complex opnieuw geopend, met nieuwe eigenaren en daarbij ook een nieuwe visie.

hh-totaal-def_0x489_acf_cropped

Het landhuis staat in een buitengebied van Enschede en is vanaf 2007 een wellness- en saunacentrum geweest. Na een jarenlange strijd waarbij een faillissement niet te ontkomen was, ging de locatie in mei 2013 in de verkoop. John Schippers en zijn vrouw Griet durfde de uitdaging aan te gaan en hebben besloten om Huize Hölterhof een nieuw leven in te blazen.

De entreeprijs voor de locatie zijn €24,50 voor een dagentree en €14,50 voor een avondbezoek. Ook als je niet voor de sauna komt, kun je nu bij Huize Hölterhof terecht. Een bekende fietsroute komt langs deze locatie en vanaf nu kunnen deze sportievelingen ook terecht voor een kopje koffie met gebak. Het hotel-restaurant gedeelte is nu losgekoppeld van het wellnessgedeelte, waardoor iedereen hier terecht kan.

Een andere grote verandering is dat de gasten nu ook in de winter terecht kunnen bij Huize Hölterhof. Veel sauna liefhebbers hadden eerste moeite bij deze locatie dat zij niet in de winter terecht konden bij deze wellness locatie, terwijl het juist ook in de winter heerlijk is om op te warmen in de sauna. Door de recente verbouwing van Huize Hölterhof is het nu ook in de winter heerlijk vertoeven. De looproute langs de plek waar de meeste sauna’s zitten is nu overkapt en ook kan er binnendoor naar de nieuwe brasserie worden gewandeld.

Huize Hölterhof is van maandag t/m woensdag van 13:00 to 22:30 uur open, op donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 22:30 en op zondag van 11:00 tot 21:00.

 


Deel dit bericht op social media: