Over Ons

Wij helpen wellness liefhebbers middels een gebruiksvriendelijke online omgeving gemakkelijk een geschikte wellness locatie bij hun in de buurt te vinden. Daarbij voorzien we in alle wensen van de wellness liefhebber van vandaag de dag en die van de toekomst. Online vindbaarheid, -vertrouwen en -gemak, voeren de boventoon. Inmiddels zijn er al ruim 450 locatie-vermeldingen en daarmee is VindWellness.nl het grootste Nederlandse online beoordeling en reservering platform voor de wellness branche. Het doel is alle degelijke wellness locaties van Nederland te vermelden en we zijn hard op weg!

VindWellness.nl inspireert consumenten het gehele Nederlandse wellness aanbod te verkennen en biedt wellness locaties op hun beurt een verstevigde online positie om zo meer potentiƫle gasten te bereiken.

Wellness locaties kunnen kiezen voor online reserveren, wat erg handig is voor zowel gast als locatie. Gasten kunnen 24 uur per dag reserveren. Vervolgens wordt er binnen een werkdag door de locatie contact met de gast opgenomen om de reservering te bevestigen.

Iedere gast heeft de mogelijkheid een recensie te schrijven over zijn/haar favoriete wellness locatie. Daarnaast kan de ware wellness liefhebber gemakkelijk een persoonlijk profiel aanmaken en wellness-punten verdienen. Deze wellness-punten worden verdiend door diverse handelingen te verrichten, zoals o.a. dagelijks inloggen, het schrijven van recensies, het reserveren van een heerlijke wellness beleving, enzovoorts. Op deze manier verdienen gasten spelenderwijs hun wellness-punten, die zij kunnen verzilveren voor aantrekkelijke wellness aanbiedingen.

Lees meer over wellness-punten.