Samen met je beste vriend(in) ontspannen

3 redenen waarom je een saunabezoek met je vriend(in) moet plannen

Een dag even echt tijd voor elkaar vrij maken. Tijdens een dag naar de sauna samen met je beste vriend(in), heb je echt de tijd en aandacht voor elkaar die jullie willen. Naast alle gezonde voordelen van de sauna, is de sauna ook heel erg gezellig. Lees hier de 3 redenen waarom jullie eens wat vaker samen een saunabezoek moeten plannen.

1. Ontspanning

Aphrodite Thermen 2 - Vind Wellness

Foto: Aphrodite Thermen

Na een drukke tijd, waarin jullie elkaar weinig gesproken hebben, zijn jullie allebei wel toe aan wat ontspanning. Even weg van alle stress en tijd voor een frisse duik in het dompelbad of tot rust komen tijdens een opgieting. Door deze combinatie te maken, maak je tijd voor je vriend(in), maar kom je toch aan de rust toe die je nodig hebt. Win-win situatie!

2. Beauty

De Parel 3 - Vind Wellness

Foto: De Parel

Samen een beauty behandeling ondergaan, is leuker dan alleen. Je deelt je ervaringen en hebt iets om samen op terug te kijken. Geniet samen van een chocolade pakking en laat jullie huid weer stralen. Ervaar hoe zacht je huid weer kan aanvoelen na deze heerlijke behandeling.

3. Bijkletsen

Hammam Shifa 2 - Vind Wellness

Foto: Hamam Shifa

Nadat jullie weer helemaal tot rust zijn gekomen, is het tijd om bij te kletsen. Neem plaats in de rustgevende lounge of in het restaurant met een heerlijke, gezonde maaltijd. Onder het genot van een gezonde smoothie kunnen jullie hier uitgebreid bijkletsen!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met je familie of partner te gaan. Een saunabezoek heeft voor iedereen heerlijke voordelen! Vind jouw favoriete wellness locatie  en geniet!


Deel dit bericht op social media: