Tijdelijk wellnessdorp in Antwerpen

Een bijzondere wellness ervaring in Antwerpen

eb10d6ee-728a-11e5-b404-ab0cce1a8d93_web_scale_0.0249335_0.0249335__

Wellness on Wheels brengt wellness naar Antwerpen! Dit bedrijf bouwt in december een tijdelijk wellnessdorp waarbij je gebruik kunt maken van sauna’s, warme en koude baden en een jacuzzi.

Op het Steenplein in Antwerpen bouwt Wellness on Wheels twee buitensauna’s, twee warme baden, een koud bad, een jacuzzi, een infraroodsauna, een buitendouche en een knusse loungeruimte. Daarnaast kunnen de bezoekers ook gebruik maken van verwarmde kleedkamers, douches en een bar. Zo wordt er ook voor de innerlijke mens gezorgd, waar de mensen kunnen genieten van een dagsoep of een croque monsieur. Bij een bezoek aan dit wellnessdorp komen de bezoekers dus niks te kort.

Vanaf 5 december is het wellnessdorp geopend voor de bezoekers en dit blijft staan tot en met 3 januari. Volgens medezaakvoerder Kevin Goyvaerts zijn ze zelfs op kerstdag en nieuwjaarsdag open. Voor deze bijzondere wellness ervaring betaal je 15 euro voor één uur, 25 euro voor twee uur en 30 euro voor drie uur. Tevens worden er ontspannen openingstijden gehanteerd. Van maandag tot en met donderdag is het tijdelijke wellnessdorp open van 12 tot 21 uur. Op vrijdag zijn ze zelfs geopend tot en met 23 uur en op zaterdag en zondag zijn ze vanaf 11 uur geopend.

Bron: Gazet van Antwerpen


Deel dit bericht op social media: