Vaderdag acties

Geef jouw vader een ontspannen cadeau!

21 juni is het alweer Vaderdag. Een dag om je vader helemaal in het zonnetje te zetten. Na al dat harde werken het hele jaar door, heeft hij wel een dagje ontspanning verdiend. Geef hem daarom een heerlijk dagje wellness cadeau, zodat jouw vader er weer helemaal tegenaan kan! Dit cadeau is voor jou ook leuk om te geven met de speciale Vaderdag acties. Bekijk hier de drie leukste wellness aanbiedingen!

1. Vertroetel cheque

vertroetelcheque
Geef je vader met Vaderdag een Vertroetel cheque cadeau. Bij een bon vanaf €35,- krijg je een gratis dag entree cadeau! Zo kunnen jullie deze dag heerlijk samen ontspannen. Met deze bon heb je de keuze uit vijf verschillende wellness locaties, waaronder Veluwse Bron en SpaSense. Deze actie is geldig tot en met 14 juni! Bestel hier jouw cadeau en leg jezelf en je vader helemaal in de watten.

2. Vaderdag Hamam arrangement

CHEMeW9UIAMW8En

Reserveer voor je vader het Hamam Vaderdag Arrangement en ontvang dit arrangement voor de tweede persoon gratis. Verwen je lichaam met een heerlijke scrub en inzeep massage om daarna nog de hele dag gebruik te maken van alle sauna faciliteiten. Speciaal voor Vaderdag betaal je nu €49,50 in plaats van €99,-. Bestel hier dit heerlijke cadeau en kom samen met je vader heerlijk genieten.

3. Ontspannen bij de sauna van jouw keuze

download (2)

Zelf bepalen hoeveel je wilt uitgeven aan een wellness bezoek? Bied dan mee op Vakantieveilingen! Het zijn nu de saunaweken en dus is er extra veel aanbod in wellness aanbiedingen! De meeste veilingen gaan per twee personen, dus met deze veilingen kan je heerlijk samen met jouw vader gaan genieten bij een van de vele wellness locaties.

Benieuwd naar alle andere wellness locaties in Nederland? Vind hier jouw favoriete locatie!


Deel dit bericht op social media: