Veel gestelde vragen voor Wellness bezoekers

Algemeen

VindWellness.nl? Wat is dat?
VindWellness.nl is het grootste onafhankelijke online wellness platform van Nederland, in 2014 opgericht door Frans van Riemsdijk. Je vindt er gemakkelijk alle wellness locaties bij jou in de buurt inclusief de beoordeling van diens gasten en je kunt direct reserveren. Lees hier meer over VindWellness.nl.
Kan ik VindWellness.nl ook bekijken en gebruiken op mijn tablet of smartphone?
Jazeker! De site werkt perfect op desktop, laptop, tablet en smartphone.
Wie schrijven de recensies op VindWellness.nl?
De recensies worden geschreven door wellness liefhebbers die graag hun belevenissen delen. Ze krijgen hier niet voor betaald, maar doen dit omdat ze het leuk vinden. Wil je ook een recensie schrijven? Dat kan! Wij stellen dit bijzonder op prijs en om je te belonen voor de moeite van het schrijven van een recensie ontvang je wellness-punten, deze kan je inleveren voor diverse leuke kado’s. Meld je hier aan als wellness liefhebber en je kunt meteen aan de slag. Veel plezier!
Betalen wellness locaties om op VindWellness.nl te staan?
Alle wellness locaties staan gratis op VindWellness.nl. Ze kunnen hun pagina wel tegen betaling uitbreiden met foto’s, uitgelichte locaties en online te reserveren.

Recensies

Wat is een recensie?
In een recensie vertel je wat over de wellness locatie die je hebt bezocht. Je geeft cijfers voor de hygiëne, professionaliteit en de sfeer. Daarnaast kan je in het kort je ervaring beschrijven. Je recensie is direct zichtbaar op VindWellness.nl, de cijfers zijn pas te zien nadat de redactie de recensie heeft gelezen en goedgekeurd.
Hoe schrijf ik een recensie?
Bij iedere wellness locatie vind je een formulier met de tekst: "Schrijf zelf een recensie". Vul de verplichtte velden in om een recensie te schrijven. Zorg dat je bent aangemeld als wellness liefhebber om wellness-punten te ontvangen. Je geeft een wellness locatie cijfers voor de hygiëne, professionaliteit en de sfeer en beschrijf in het kort je ervaring.
Hoe vaak kan ik een recensie schrijven?
Je kan per wellness locatie één keer per maand een recensie schrijven. Het is dus wel mogelijk om voor meerdere wellness locaties één recensie te schrijven, echter ontvang je maximaal één keer per week wellness-punten voor een geschreven recensie.
Hoe kan ik mijn recensie aanpassen of verwijderen?
Je kan je recensie alleen aanpassen of verwijderen door contact op te nemen met [email protected] De redactie neemt binnen twee werkdagen contact met je op.
Hoe beoordeelt de redactie van VindWellness.nl mijn recensies?
De redactie van VindWellness.nl leest alle recensies en toetst deze aan de algemene voorwaarden van VindWellness.nl. Na het indienen van een recensie is de tekst direct zichtbaar op de betreffende locatie-pagina van VindWellness.nl. De gegeven cijfers zijn echter niet zichtbaar en tellen niet mee totdat de redactie de recensie heeft goedgekeurd. Wanneer de redactie de recensie goedkeurt, ontvang je hier een e-mail over op het bij ons bekende e-mailadres.
Wanneer wordt een recensie goedgekeurd?
De redactie keurt een recensie goed, als:
 • De wellness liefhebber zijn beoordelingen voldoende heeft onderbouwd;
 • Er geen reden is om aan de betrouwbaarheid en oprechtheid van de wellness liefhebber te twijfelen;
 • Uit ervaring blijkt dat de historie van de wellness liefhebber hierbij de belangrijkste indicator is.
Wanneer wordt een recensie afgekeurd?
De redactie keurt een recensie definitief af, als:
 • Deze niet aan de algemene voorwaarden van VindWellness.nl voldoet;
 • De wellness liefhebber zijn beoordelingen niet of onvoldoende heeft onderbouwd. Vooral extreem hoge en extreem lage cijfers moeten goed worden beargumenteerd, omdat deze een grotere invloed hebben op het gemiddelde cijfer;
 • De redactie een recensie op een andere manier irrelevant of aanstootgevend vindt;
 • Er vuige en/of onzedige taal is gebruikt.
Wat gebeurt er als een recensie wordt afgekeurd?
Als de redactie je recensie afkeurt, is deze niet langer zichtbaar op VindWellness.nl en tellen de cijfers ook niet mee. Je ontvangt hier altijd een e-mail over en krijgt de mogelijkheid je recensie te herschrijven als dit van toepassing is.

Wellness liefhebber profiel

Waar kan ik mijn profiel vinden?
Je kunt je profiel bekijken door op je naam rechts bovenin het scherm te klikken. Je moet wel eerst ingelogd zijn voordat je je profiel kunt bekijken.
Wat staat er zoal in mijn profiel?
In je profiel kun je zien hoeveel wellness-punten je al hebt verdiend, wat je favoriete wellness locaties zijn en welke gegevens er bij ons bekend zijn. Je kunt je daar ook abonneren op de nieuwsbrief van vindwellness.nl.
Kan iedereen de gegevens in mijn profiel bekijken?
Alleen de recensies die je hebt geschreven, je profielstatus en je favoriete wellness locaties zijn zichtbaar voor anderen. Je persoonlijke gegevens worden niet getoond.
Hoe kan ik inloggen?
Klik rechts bovenin op "Log in". Lukt dat niet, stuur dan een email naar [email protected] en vraag om hulp. Wij helpen je graag.
Hoe kan ik mijn profiel aanpassen?
Klik rechts bovenin op "Log in" en daarna op je naam. Klik vervolgens op "Instellingen" en "Account" om je gegevens aan te passen. Je moet ze daarna nog wel even opslaan.
Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?
Klik rechts bovenin op "Log in" en daarna op je naam. Klik vervolgens op "Instellingen" en "Account". Onderaan de pagina, kun je je profiel verwijderen. Let op: je recensies en favorieten verdwijnen dan ook. Best jammer dus.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik nu inloggen?
Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen, vul je e-mailadres in, en we sturen je link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.
Ik ben mijn gebruikersnaam kwijt. Wat nu?
Je kunt je gebruikersnaam hier bij ons opvragen. Vul je e-mailadres in, dan sturen we je je gebruikersnaam toe.
Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?
Log in, klik rechts bovenin op je naam en vervolgens op "Instellingen" en "Account". Hier kun je je gebruikersnaam wijzigen.
Hoe kan ik een wellness locatie aan mijn favorieten toevoegen?
Deze functionaliteit wordt momenteel ontwikkelt. Zodra je favorieten kunt toevoegen ontvang je hierover bericht. (Wij kunnen niet wachten, jij ook?)

Wellness-punten

Wat zijn wellness-punten?
Wellness-punten zijn geheel gratis, en dat blijven ze ook. Wellness-punten kunnen alleen verdiend worden als je een persoonlijk profiel hebt aangemaakt. Door diverse handelingen te verrichten, zoals o.a. inloggen met je persoonlijke profiel, het schrijven van recensies, het reserveren van een heerlijke wellness beleving, verdien je spelenderwijs wellness-punten. Deze kan je vervolgens kan verzilveren in onze wellness winkel. Lees hier meer over wellness-punten.
Hoe verdien ik wellness-punten?
Onderstaande handelingen leveren wellness-punten op:
 • Een persoonlijk profiel aanmaken (20 Wpnt, éénmalig);
 • Inloggen met je persoonlijke profiel (1 Wpnt, maximaal één keer per week);
 • Aanmelden voor de nieuwsbrief (5 Wpnt, éénmalig);
 • Iedere keer dat je de nieuwsbrief ontvangt (5 Wpnt);
 • Een reservering plaatsen (5 Wpnt);
 • Een recensie schrijven (5 Wpnt, maximaal één keer per maand, per locatie);
 • Een locatie delen op Facebook, Twitter, Google+ of met een vriend (1 Wpnt, maximaal één keer per locatie, per maand);
 • Een degelijke wellness locatie tippen (10 Wpnt, alleen als de locatie wordt toegevoegd);
 • Een vriend(in) uitnodigen ook een persoonlijk profiel aan te maken op VindWellness.nl (20 Wpnt, worden toegekend aan jou zodra je vriend(in) zich aanmeldt en hij/zij ontvangt bij aanmelding 20 Wpnt extra).
Waar kan ik mijn wellness-punten verzilveren?
Momenteel is de wellness winkel nog in ontwikkeling. Je kunt echter al wel punten sparen en direct besteden zodra de wellness winkel omgeving beschikbaar is. (Ben je al nieuwsgierig?)

Nieuwe wellness locaties

Ik mis een wellness locatie op VindWellness.nl. Hoe voeg ik een nieuwe locatie toe?
Bedankt voor de tip! Je kunt hier een nieuwe locatie tippen. Wij controleren de locatie en zorgen ervoor dat ook jou tip zo snel mogelijk op VindWellness.nl wordt vermeld.

Nieuwsbrief

Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?
Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief van VindWellness.nl. Je ontvangt dan elke maand een mail met wellness inspiratie, tips en nieuwe ontwikkelingen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van wat er speelt in de wellness branche.

Social Media

Welke social media-kanalen gebruikt VindWellness.nl?
Je vindt ons op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en Google+.

Feedback

Ik heb een tip voor of opmerking over VindWellness.nl. Waar kan ik hiermee terecht?
We staan altijd open voor suggesties! Laat ze hier achter.

Adverteren

Kan ik adverteren op VindWellness.nl?
Jazeker stuur een mail met je wensen naar [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Overig

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?
Neem contact op met [email protected] De redactie neemt binnen twee werkdagen contact met je op.